Het huidige team

Bertil Reiling

Mijn naam is Bertil Reiling. Het Apeldoornvoetbalstad initiatief is mij uit het hart gegrepen. Een overkoepelende organisatie waarin alle voetbalminnende personen in Apeldoorn hun ei kwijt kunnen is in mijn beleving een absolute must.

Mijn hoogste doel is door middel van synergie een betere service voor al onze individuele leden te kunnen realiseren. Door het ineenslaan van de voetbalhanden in Apeldoorn geloof ik dat we het plezier, wederzijds respect en kwaliteit van het voetbal in Apeldoorn kunnen verhogen.

Op dit moment ben ik webmaster van de u.v.v. Albatross website en ben ik lid van de Technische Commissie Jeugd bij Albatross alwaar we druk doende zijn de
jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen.

Tevens fungeer ik als “Jack of all trades” bij Albatross. Denk daarbij aan: bouw en onderhoud van het kassasysteem, periodiek realiseren van financiële informatie van de baromzet, bouw en onderhoud narrowcasting, beheer van twitter account etc etc.

Mijn liefde en hart gaan daarbij altijd uit naar de jeugd.

Meer informatie over de andere teamleden en de taakverdeling volgt nog.

Michiel Burink

Ik ben Michiel Burink, initiatiefnemer van Apeldoornvoetbalstad(.nl). Geboren (1976) en getogen in Apeldoorn. Mijn liefde voor het voetbal ontstond bij WSV. 

Beweringen dat Apeldoorn een bekrompen gemeente is zonder ziel en waar het onmogelijk zou zijn om iets gemeenschappelijks te creëren, irriteren mij. Dit heeft mede geleid tot het idee voor deze website. Het moet echter uiteindelijk veel meer worden dan zomaar een lokale voetbalwebsite. Mijn hoop is dat er op termijn van iedere bij de Federatie aangesloten club in ieder geval 1 persoon direct bij Apeldoornvoetbalstad.nl betrokken wordt. Dit zodat alle clubkleuren vertegenwoordigd zijn en het een gezamenlijk initiatief wordt zonder winstoogmerk waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Daarnaast ben ik van mening dat het algehele voetbalniveau in Apeldoorn wel wat opgehoogd mag worden. Alles en iedereen zal hiervan profiteren. Niveauverhoging begint bij de jeugd. De Stichting Jeugdvoetbalstad Apeldoorn geeft hierin al het goede voorbeeld. Aanvullende initiatieven lijken me zeer welkom. In verhouding tot de grootte van onze gemeente (de 12e stad van Nederland; praktisch net zo groot als Enschede en een stuk groter dan Zwolle en Deventer) is er veel en veel meer uit te halen!

Alle nieuwe initiatieven die het voetbal in de gemeente Apeldoorn ten goede komen zouden toegejuicht moeten worden.  Apeldoornvoetbalstad.nl kan m.i. hierin o.a. een rol spelen door:

-te zorgen voor maximale publiciteit via de website;

-de benodigde mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen;

-ideeën aan te dragen door aanwezig te zijn bij brainstormsessies.

Meer informatie over de andere teamleden en de taakverdeling volgt nog.

css.php